Názor k článku Gothaj, jak má být. Proč je lepší tenčí plátek salámu od Rybářová - Já nevím jak vy, ale pokud si dám...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 3. 2017 15:16

    Rybářová (neregistrovaný)

    Já nevím jak vy, ale pokud si dám salám do ledničky a pak ho vyndám, je studený. V puse je také studený.
    Výhodou tenkého nakrájení je, že než si ho dáte do pusy, zahřeje se na takovou teplotu, kdy oceníte jeho chuť. A nemusíte čekat, až vám teplota okolí salám zahřeje a tím zvýraznila jeho chuťové nuance.
    Whisky bez ledu také chutná lépe než s ledem. Studené chutnají všechny stejně...
    To samé se sýrem. Raději si počkám, až nabere po vyndání z lednice okolní teplotu.

    A jestli vám prodavačka nakrájí salám tlustší než je doporučení od výrobce, to je fakt smůla. Ovšem výrobce si může nakrájení chodit kontrolovat. A nebo salám prodávat již nakrájený balený.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).