Názor k článku Gothaj, jak má být. Proč je lepší tenčí plátek salámu od tsd - Já nevím jak vy, ale já nestojím u...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 3. 2017 15:35

    tsd (neregistrovaný)

    Já nevím jak vy, ale já nestojím u lednice a neláduji se studeným salámem. Je celkem normální si ho dát na chleba, housku, nebo na talíř. Pak už je celkem jedno jestli je kolečko o 0.2 mm tlustší.
    Whisky je sice správný příklad, ale co třeba pivo nebo bílé víno nebo.... , tam platí pravý opak, takže jako argument to moc neobstojí.
    V článku se píše o gurmánech a tak nepředpokládám, že ti by zrovna jedli gothaj z papíru přímo u lednice.
    A v obchodě prodavač nakrájí salám tak, jak si to přeje zákazník a nikdo těm dvěma do toho nesmí mluvit a už vůbec ne výrobce.
    Gurmán si těžko koupí balený "PET" salám.
    Výroky "odborníka" uvedené v článku jsou vůbec prapodivné a nedůvěryhodné. Nezdá se vám?
    tsd

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).