Názor k článku Grilování: Hazard se zdravím? od Miru16 - No nevím, nevím. Jsem obrovskou milovnicí grilování. Gril...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 3. 2012 20:42

    Miru16

    No nevím, nevím. Jsem obrovskou milovnicí grilování. Gril vytahuju z garáže v půlce dubna a uklízím na konci října. Během sezony u grilu sedíme v průměru dvakrát týdně a opravdu milujeme opékání třeba buřtů na otevřeném ohni. Je fakt, že máme rádi i grilovanou zeleninu, ze které žádný tuk neokapává, ale i tak mi článek přijde přehnaný. V poslední době se čím dál tím víc lidí naváží do grilování, přitom je to podle mě jedna z nejlepších úprav masa. Copak cokoliv smažené na pánvi je lepší nebo míň karcinogenní? To abychom se pomalu stali všichni vegetariánama nebo začali jíst stravu syrovou..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).