Vlákno názorů k článku Hladolinky se rozšiřují. O co v letadlech přijdeme? od lol - njn....holota by chtela litat zadarmo a jeste s...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 11. 2015 10:56

    lol (neregistrovaný)

    njn....holota by chtela litat zadarmo a jeste s plnym zaludkem.
    Pripomina mi to medialni hysterak somraku kolem kohoutkovy vody v restauracich.

  • 2. 11. 2015 16:06

    thr

    Problém ale není primárně v tom, že omezují podávání jídla a pití. Problém je hlavně v tom, že to omezují za situace, kdy kvůli šíleným bezpečnostním opatřením člověk zároveň v podstatě nemá možnost vzít si něco svého a nabídka přímo v letadle je obvykle mnohonásobně předražená.
    A tady trochu končí legrace, ony trochu delší lety v si přímo koledují o malér s dehydrací atd.

  • 2. 11. 2015 17:21

    lol (neregistrovaný)

    Je to podobne jako s urovni restauraci v CR.
    Je jich moc a pri soucasnych cenach do nich mene ci vice chodi kazdy.
    Jenze...mira zdaneni a hazeni prekazek od urednich parazitu nebere konce a soucasne chteji lide kvalitni a nadstandardni sluzby za malo penez.
    K tomu paraziti z odboru, kteri vyhrozuji a organizuji stavky za vyssi platy.
    Pokud nechteji zdrazovat, musi omezovat sluzby 'zdarma'. Podobne se chovaji restaurace- vari ze sragor za nesmyslne prodejni ceny- aby byli konkurenceschopni, nebo zamestnavaji mene personalu- kasle se na hygienu a personal je utahany- zpruzeny.

    A jak uz tady nekdo poznamenal...cas­tecne je to i vec letiste.

    Take si nejsem jisty zda je vhodne, aby si kazdy prinesl co mu chutna.
    Historek z open space o smradu z jidla a nasledne agresivite kolemsedicich koluje dost.

  • 2. 11. 2015 18:58

    P2010 (neregistrovaný)

    Podobne se chovaji restaurace- vari ze sragor za nesmyslne prodejni ceny- aby byli konkurenceschopni,

    Anebo je to vsechno uplne jinak :-)

    Maly priklad. Restaurace site Lokal, ktera si zaklada na pouziti kvalitnich surovin. Alespon to tvrdi. Poledni menu, vcetne polevky a vody v cene kolem 120 Kc (dlouhodobe, nejde o zadnou akci), v nezahulenem prostredi do 16:00. Takze to mame tu kvalitu. V okoli desitky zahulenych pajzlu, kde podobnou nabidku za tu cenu neporidite, jen samotne jidlo bez polevky je minimalne za 100, polevka za 30, voda "zdarma" ani omylem a jako bonus smrad z kouricich cunat.

    Takze jak je to s temi nesmyslnymi cenami ?

    Ohledne puvodniho tematu clanku to neresim, zkratka nizkonakladove spolecnosti setri kde se da. A lide jim to stale kupuji.

  • 2. 11. 2015 23:50

    lol (neregistrovaný)

    Nesmyslne ceny jsem myslel treba poledni menu za 85 s polifkou.

    Spocitane to samozrejme nemam, ale pocitove bych rekl, ze je v CR vic takovych pajzlu nez kolik je osvezoven typu Lokal.
    Ve srovnani s lacinym pajzlem jsou v Lokalu porce cca o tretinu mensi.
    Coz nemyslim jako nedostatek, ale ohledne kalkulace.

  • 3. 11. 2015 13:29

    tutti (neregistrovaný)

    Nízkonákladovky vůbec nejsou levné. Je to něco jako automobil Škoda-Volkswagen. To, co mají jiná auta ve standardní výbavě, Škoda-VW si nechá zvláštˇ zaplatit. Základní cena vypadá lákavě, ale pak se vyšplhá za různé "nezbytnosti" pěkně vysoko.
    Nízkonákladové letecké společnosti si nechají zaplatit i za zavazadlo, musíte si mnohdy rezervovat místenku za velký peníz, samozřejmě platit za občerstvení- a konečná cena je srovnatelná nebo vyšší než u British Airways, kde je v ceně letenky např. i whisky. Pak není co řešit, jasná volba.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).