Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Hledali jsme gynekologa bez poplatků. Najít jde, dá to ale práci od anonym - Jestli je pravda, co jsem se v článku...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 10. 2021 9:42

    bez přezdívky

    Jestli je pravda, co jsem se v článku dočetla, tak to je nestoudnost nejvyššího stupně. Jak si může někdo dovolit vyinkasovat peníze a nedat potvrzení? Lékaři a "sestřičky" se chovají jako všelijací hochštapleři a hanba jim není ani trochu?Jak si může MZ v tomto případě ( a ve spoustě i jiných) dovolit dělat mrtvého brouka? Lidé jim nestojí za to, aby se k tomuto vykrádání kapes svých pacientek vyjádřilo? Milan Kubek se stará, po čem mu nic není, ale aby proti něčemu tak nestoudnému okamžitě zakročil - vyházel to z ČLK, ať zkusí jinde, jak těžko se dnes POCTIVĚ peníze vydělávají , to ho také ani nenapadne, KDYŽ O TOM EVIDENTNĚ VÍ? Je tedy jeden z nich, z těch, co se bezplatně obohacují na úkor jiných.
    Ještě pořád bude u nás povídat o vysoké úrovni našeho "zdravotnictví"? O tom, jak jsou nedoceňováni? Přihazovat jim další tisíce? Byla jsem šokována z toho, co jsem se v článku dozvěděla. Naštěstí mám gynekologa "normálního" i v této korupcí prolezlé demokracii.

  • 18. 10. 2021 10:54

    Trident

    Ano tezko penize vydelavaj? Uzivatel iglu si zrejme mysli ze CR je pupek sveta. Pro velmi stareho lekare ktery to dotoci do duchodu mozna.
    My jako pacienti vubec nejsme v pozici abychom si mohli pri stavu naseho zdravotnictvi mohli dovolit vyhazovat lekare. Lekari se snazi prezit. To je vse.
    Jak je mozne ze operator skladu ma stejny plat jako lekar?

    Kousek za hranicemi vezmou mladeho lekare i bez atestace. Tu mu zaplati a z platu uzivi v pohode celou rodinu,dum i bez manzela/manzelky.

    Souhlasim s necinnosti kontrolnich organu. To bych ale jaksi oddelil od vyhazovani odborniku. CR nikdy nebyla ani vzdalene v pozici aby si to mohla dovolit.

    18. 10. 2021, 10:54 editováno autorem komentáře

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).