Už zítra na pražské Smíchovské náplavce vypukne první ročník food festivalu Homemade Fest, na němž plody své vlastní píle představí na čtyřicet prodejců, ať už profesionálů, nebo zapálených amatérů. U každého stánku si pak návštěvníci přečtou jejich originální příběh.
Netradiční food festival s netradičními jídly
„Chceme podpořit a zviditelnit nejen nové začínající podnikatele a výrobce, ale i amatérské kuchaře a cukrářky, kteří chtějí se svým výrobkem prorazit do světa gastronomie. Na Homemade Festu najdete pestrou paletu jídel a dobrot, které dělají prodejci s láskou a nadšením,“ říká pořadatelka Homemade Festu Adéla Jaucová.
Brány festivalu se otevřou 6. května v 10 hod. a zavřou se ten samý den ve 20 hod. Vstup na Homemade Fest je zdarma.
Homemade Fest nabídne návštěvníkům i méně tradiční jídla, jako jsou například makrely na špejli, hmyz, mini burgery, originální sendviče, pelmeně, pesta a omáčky, ale i domácí limonády nebo pivo z minipivovaru. Své kuchařské umění na Homemade Festu ukážou jak známé restaurace a stánky, tak prodejci, kteří budou se svými produkty na food festivalu poprvé.
TZ Homemadefest