Názor k článku Honza Šmikmátor napekl stovky chlebů. Naučí to i vás od Wisp - Těžko odpovědět. Mohla byste nepsat podrobněji, jak jste...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 5. 2014 9:37

    Wisp (neregistrovaný)

    Těžko odpovědět. Mohla byste nepsat podrobněji, jak jste kvásek přikrmovala a jak byl uložený mezi pečením? Někdy se to samozřejmě může stát i za "běžných" podmínek. Já jsem si kvásek pěstovala sama z žitné mouky a vody. Poprvé po čase začal vonět po acetonu, a i když stále kynul, radši jsem začala znovu, Pro uchovávání se mi osvědčil se mi postup podle tohoto článku: http://www.cuketka.cz/?p=11261
    Před uložením do lednice přidám do kvásku trochu mouky navíc, aby se zahustil. Už ho tak skladuji několik měsíců a zatím se drží. Přeji hodně štěstí, pokud se rozhodnete to ještě zkusit.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).