netusim – v me v soucasnosti nejoblibenejsi hospode je neco na liskach i hribech na dennim listku, prirozene nevim, zda to kupuji od individualnich houbaru nebo jak.
no a zde je mozna i odpoved: nejake potravinarske zakony a souvisejici komplikace.
z druhe strany, jsme-li setrilci, kteri houby sbiraji, neb je to zadarmo, proc bychom si je davali v hospodach? (stejk nebo smazeny syr v lese nenajdete)
plus mozna neduvera si davat v hospodach neco jineho nez zampiony, aby se clovek neotravil?
ryby a houby se prekryvaji asi jen castecne. (co ja vim, treba se s tim v hospodach nikdo nechce kuchat a radsi koupi mrazene? pak se vsude pise, ze morske ryby jsou zdravejsi nez ricni, at uz je to pravda nebo ne. nebo i chutnejsi. kazdopadne obava z otravy tady asi roli v rozhodovani hosta hrat nebude, nejsme v japonsku/fugu)