Názory k článku Kdo chce z hub vařit nebo je prodávat na trhu, musí složit zkoušku

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 9. 2011 13:34

    Jiří (neregistrovaný)

    V Německu jsou v restauracích běžná sezonní jídla z čerstvých hříbků, smržů, lišek... V Rakousku, Itálie a jinde to samé. Jen u nás vám v restauraci podají "pravou šumavskou bramboračku" s průmyslově pěstovanými žampiony místo hřibů. Proč? Jsou u nás jiné předpisy než všude jinde? Nebo jsou čeští kuchaři pouze neschopní? Spíš se obávám, že naši zákonodárci zase vymýšlejí něco naprosto odchylného od zbytku Evropy.

  • 18. 9. 2011 13:34

    Jiří (neregistrovaný)

    V Německu jsou v restauracích běžná sezonní jídla z čerstvých hříbků, smržů, lišek... V Rakousku, Itálii a jinde to samé. Jen u nás vám v restauraci podají "pravou šumavskou bramboračku" s průmyslově pěstovanými žampiony místo hřibů. Proč? Jsou u nás jiné předpisy než všude jinde? Nebo jsou čeští kuchaři pouze neschopní? Spíš se obávám, že naši zákonodárci zase vymýšlejí něco naprosto odchylného od zbytku Evropy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).