Názor k článku Housky se prodávají víc než rohlíky. Rozdíl v nich je jediný od brk - Bych ty obchoďáky nehodnotil tak negativně. Alespoň se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 10. 2013 15:07

    brk (neregistrovaný)

    Bych ty obchoďáky nehodnotil tak negativně. Alespoň se v tomto "snaží". Když mají vlastní (do)pekárnu, tak to v tom obchodě pěkně voní pečivem a láká to zákazníky. Že to je shit, který nevydrží je si pravda, ale minimálně hodinu, dvě po upečení mi to chutná a to je doba, za kterou to stačím sníst.

    Všude plno večerek, ale koupit rohlík chuťově srovnatelný s tím (u)/(do)pečeným v obchoďáku je stejně problém. Otevřou v 7 ráno a ten rohlík už je skoro vždy gumový. Kdysi se tady snažil nějaký předešlý majitel zdejší večerky, ale nakonec taky rezignoval. Křupavé rohlíky vydržely vždy tak maximálně měsíc a pak to sklouzlo do gumového průměru. Vystřídal pár dodavatelů z okolí a už nebylo koho zkoušet.

    Z obchoďáků moc nemusím akorát Tesco. Já jsem docela ranní ptáče a když si v sobotu v 7 zajdu do právě otevřeného Lídlu, tak mám tu dopečenou bagetu ještě teplou. V Tescu jedou nonstop a upečou, až prodají předchozí várku, což je ráno problém. O něco večer dopečeného opravdu nestojím.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).