Bych ty obchoďáky nehodnotil tak negativně. Alespoň se v tomto "snaží". Když mají vlastní (do)pekárnu, tak to v tom obchodě pěkně voní pečivem a láká to zákazníky. Že to je shit, který nevydrží je si pravda, ale minimálně hodinu, dvě po upečení mi to chutná a to je doba, za kterou to stačím sníst.
Všude plno večerek, ale koupit rohlík chuťově srovnatelný s tím (u)/(do)pečeným v obchoďáku je stejně problém. Otevřou v 7 ráno a ten rohlík už je skoro vždy gumový. Kdysi se tady snažil nějaký předešlý majitel zdejší večerky, ale nakonec taky rezignoval. Křupavé rohlíky vydržely vždy tak maximálně měsíc a pak to sklouzlo do gumového průměru. Vystřídal pár dodavatelů z okolí a už nebylo koho zkoušet.
Z obchoďáků moc nemusím akorát Tesco. Já jsem docela ranní ptáče a když si v sobotu v 7 zajdu do právě otevřeného Lídlu, tak mám tu dopečenou bagetu ještě teplou. V Tescu jedou nonstop a upečou, až prodají předchozí várku, což je ráno problém. O něco večer dopečeného opravdu nestojím.