Názor k článku Hraška, lze smažit zdravě? od mamouš - Také děkuji za tip, jak obohatit snažení v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 10. 2010 21:38

    mamouš (neregistrovaný)

    Také děkuji za tip, jak obohatit snažení v kuchyni a jíst zdravě. Hrašku jsem vyzkoušela na těstíčko, v kterém jsem obalila kuřecí stehna, ve vanilkové hrašce trochu přislazené a okořeněné skořicí jsem namáčela půlky jablek a banány - všem všechno chutnalo. Jen se těstíčko zapeklo do mřížky košíčku z fritovacího hrnce, což se dalo odstranit až po vychladnutí, takže se to napeklo až do černa, což asi není dobře. Nevím, jak tomu zabránit.
    Dnes mi zbyla bramborová kaše, tak jsem přidala hrašku, vajíčko, kousek salámu a byly z toho vynikající placičky. Doporučuji, byly vynikající.

    A ještě poznámka k uvedenému odkazu:
    Vinikající olivový olej
    Kvalitní extrapanenský olivový olej nejvyšší kvality.Nyní se 40% slevou www.valledongiulio.cz

    Asi je ten olej přece jen vynikající, tak to prosím opravte, je to hrůza, každý se pyšní anglickými výrazy a přitom neumí mateřštinu, a to je docela trestuhodná ostuda.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).