Názor k článku Bude bochník chleba za 200 korun? Letos ne… od Normalnimartin - Pracoval jsem v potravinářství přes dvacet let, takže...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 2. 2022 23:33

    Normalnimartin

    Pracoval jsem v potravinářství přes dvacet let, takže vím, že se vymýšlí nové receptury jen kvůli konkurenci...takže začarovaný kruh. A to vše kvůli cílovce lidí, kteří jsou zvědaví a rozežraní a hází do košíku všechno, co má zajímavý obal a nápis novinka, aniž by četli složení.
    Vy nejspíš nemáte ani potuchy o flaverech a aromatech, aditivech, umělých sladidlech... . Každý rok se několik z těch položek zakáže, protože se zjistí, že jsou škodlivé...což ale znamená, že doteď se tím lidi klidně cpali a ...že se stále cpou jedy, dokud na ně taky nepříjde řada a nezakáží je.
    Prázdnou makovici mají právě takoví jako vy...třeba glutaman a kofein ovlivňují mozkovou činnost.
    Zredukovat neznamená být o chlebu a vodě, ale pro začátek zpřísnit legislativu ohledně kvality.
    PS: pracoval jsem třeba v Kofole, Avokádu, masovýrobě...takže narozdíl od vás vím co jím

    18. 2. 2022, 23:34 editováno autorem komentáře

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).