29. 1. 2015 8:22
Pokud ten člověk vařil tak, že ráno nakoupil, pak navařil a v poledne zabalil a rozvezl, tak snad žádnou ledničku ani nepotřeboval.
Podobně přísné předpisy jsou nutné pro vývařovny s několika tisíci jidel denně, ale proč takhle buzerovat drobnou provozovnu?
29. 1. 2015 12:26
Vypadá to v té kuchyni o dost čistěji, než v některých restauracích a fastfoodech :)
30. 1. 2015 1:01
...a že se někdo nestará, v čem žijou konvenčně chovaná prasata, kuřata... která několikrát denně konzumuje vetšila lidí...
5. 2. 2015 18:21
zajímavý komentář na toto téma. Snad to není proti pravidlů, pl as inejsou konkurencí pro vitalii
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Jiri-Sochor-Doma-varil-vydelaval-si-mel-zakazniky-A-co-mu-udelala-inspekce-360498