absence bumážky a razítka není samo o sobě problém.
registrace vám zaručuje pouze registraci, nikoliv kvalitu. veterinární kontrola vám sice zaručuje nezávadnost - ale její absence závadnost nevytváří. a jaké nevhodné podmínky? vidím maso naporcované do nových igelitových tašek, a v seknici uklizeno asi jako v každé venkovské černé kuchyni. jestli je to foceno minulý týden tak tam bylo i rozumně chladno.
jediné co se tomu dá vytknout, je asi rozpor s předpisy. ale když řezník neplatí daně, taky vás jeho maso nezabije. nebo bylo snad maso zdravotně závadné??? o tom se nikdo nezmiňuje.
Ano, na prvy aj druhy pohlad to moze vyzerat naozaj zle..
Ale je rovnako mozne ,ze to maso bolo daleko kvalitnejsie ako to co sa bezne predava v obch. retazcoch. Pokial to maso nebolo suchane v tej omietke okolo,, vonku su minusove teploty a nevyzera to tak ,ze by vo vnutri bolo teplejsie. V clanku nieje ziadna konkretna informacia, cize ano ,, priestory otrasne, ale maso moze byt vynikajuce :D
Marne patram v mysli, kde byla SVS pri mem poslednim nakupu v ceskem supermarketu.
Vse vypadalo zcela nevinne: Prodejce registrovany, maso prosle veterinarni kontrolou, kultura a hygiena prodeje vysoka. Jen to hovezi maso samo o sobe vypadalo jako vysek z jiz dva tydny obzivle mrtvoly.