Názor k článku Jak americký donut porazil českou koblihu od - - Zajímavé je, že jsem ten "donut" ještě nikoho...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 4. 2015 23:37

    - (neregistrovaný)

    Zajímavé je, že jsem ten "donut" ještě nikoho neviděl jíst. Tedy kromě Homera Simpsona. Mám věřit tomu co vidím, nebo co píše Vitalia?
    .
    No a vlašák s rohlíkem, to už jsem hodně let nejedl. A vlastně ani neviděl nikoho jíst. Jenže ten neporazil "donut", ale nenažranost výrobců vlašáků. Kdyby byl k sehnání nějaký dobrý, hned bych si dal.
    Tohle ovšem neláká: salám 30% (drůbeží maso strojně oddělené, pitná voda, vepřové kůže, bramborový škrob, jedlá sůl, vepřové sádlo, vepřové maso, hovězí maso, stabilizátory: polyfosforečnany, konzervant: dusitan sodný, koření, česnek, vepřová bílkovina, dextróza, maltodextrin), majonéza (řepkový olej, pitná voda, ocet kvasný lihový, vejce, semínko hořčice, jedlá sůl, modifikovaný škrob, stabilizátory guarová guma a xanthan, barvivo beta-karoten, koření), okurky 19%, hrášek 12%, cukr, konzervanty sorban draselný a benzoan sodný
    .
    Koblihu si občas dám. Ale po pravdě řečeno, v dosahu mám jen jedinou prodejnu, kde prodávají koblihu ve slušné kvalitě (také tam mají, vím že mi to už těžko někdo dnes uvěří, tvarohové koláče s - tvarohem! Ano skutečně, s opravdovým tvarohem.). A nejde jen o Babišovy hnus koblihy s ovocnou náplní bez ovoce. I v vychvalovaném Globusu na tom nejsou lépe.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).