Vlákno názorů k článku Jak americký donut porazil českou koblihu od - - Zajímavé je, že jsem ten "donut" ještě nikoho...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 4. 2015 23:37

    - (neregistrovaný)

    Zajímavé je, že jsem ten "donut" ještě nikoho neviděl jíst. Tedy kromě Homera Simpsona. Mám věřit tomu co vidím, nebo co píše Vitalia?
    .
    No a vlašák s rohlíkem, to už jsem hodně let nejedl. A vlastně ani neviděl nikoho jíst. Jenže ten neporazil "donut", ale nenažranost výrobců vlašáků. Kdyby byl k sehnání nějaký dobrý, hned bych si dal.
    Tohle ovšem neláká: salám 30% (drůbeží maso strojně oddělené, pitná voda, vepřové kůže, bramborový škrob, jedlá sůl, vepřové sádlo, vepřové maso, hovězí maso, stabilizátory: polyfosforečnany, konzervant: dusitan sodný, koření, česnek, vepřová bílkovina, dextróza, maltodextrin), majonéza (řepkový olej, pitná voda, ocet kvasný lihový, vejce, semínko hořčice, jedlá sůl, modifikovaný škrob, stabilizátory guarová guma a xanthan, barvivo beta-karoten, koření), okurky 19%, hrášek 12%, cukr, konzervanty sorban draselný a benzoan sodný
    .
    Koblihu si občas dám. Ale po pravdě řečeno, v dosahu mám jen jedinou prodejnu, kde prodávají koblihu ve slušné kvalitě (také tam mají, vím že mi to už těžko někdo dnes uvěří, tvarohové koláče s - tvarohem! Ano skutečně, s opravdovým tvarohem.). A nejde jen o Babišovy hnus koblihy s ovocnou náplní bez ovoce. I v vychvalovaném Globusu na tom nejsou lépe.

  • 24. 4. 2015 1:24

    P2010 (neregistrovaný)

    dnes uvěří, tvarohové koláče s - tvarohem! Ano skutečně, s opravdovým tvarohem

    Verim, take je zde mala pekarna co je ma. A jeste lepsi makove kolace, kde je i mak. Mel jsem moznost srovnat s hypermarketovym hnusem, kde byla obarvena cerna strouhanka. Pritom rozdil v cene neni nijak zavratny, v kvalite ano.

  • 27. 4. 2015 22:22

    petr (neregistrovaný)

    U toho salátu to není vina výrobců,ale zákazníků. Když chtějí vlašák do 90 Kč/Kg tak se nesmíme divit,že ta kvalita šla do háje. A tak je to se vším. A ty americký sr*jdy? Nevím co na tom všichni vidí. Je to odpornější než ta nejodpornější babišova kobliha.

  • 27. 4. 2015 22:35

    lajk ? (neregistrovaný)

    " U toho salátu to není vina výrobců,ale zákazníků. Když chtějí vlašák do 90 Kč/Kg tak se nesmíme divit,že ta kvalita šla do háje. "

    |Mám pocit, že kdyby stál 200kč/kg, kvalita se o mnoho lišit nebude, možná nějaký kvalitnější aditivum. Ale chápu jak to myslíte, blbost lidí v tomto je bezmezná.

    *Vlašák original, salámek z udirny domácí:
    Brambory
    Salám
    Nakládané okurky
    hrášek
    Celer
    Mrkev
    Hořčice
    Pepř mletý
    Ocet
    Worcestr
    Cukr
    Sůl
    Majonéza

    **Vlašák ala superhyper:

    brambory - 31% hm.
    rostlinný olej - součást majonézy
    pitná voda - součást majonézy
    cukr - součást majonézy
    hořčice - součást majonézy
    vaječné žloutky - součást majonézy
    ocet kvasný lihový - součást majonézy
    1 E415 - Xanthan
    0 E412 - Guma guar
    drůbeží maso - strojně oddělené 40%, součást výrobního salámu
    vepřová kůže - součást výrobního salámu
    vepřové sádlo - součást výrobního salámu
    bramborový škrob - součást výrobního salámu
    sója - součást výrobního salámu
    bramborová vláknina - součást výrobního salámu
    jedlá sůl - součást dusitanové solící směsi a výrobního salámu
    5 E250 - Dusitan sodný
    extrakty koření - součást výrobního salámu
    5 E621 - L-glutaman sodný
    dextróza - součást výrobního salámu
    3 E450 - Difosforečnany
    3 E451 - Trifosforečnany - sodný a draselný
    1 E300 - Kyselina L-askorbová
    1 E301 - Askorban sodný
    6 E120 - Košenila, kyselina karmínová, karmíny
    0 E412 - Guma guar
    okurky - součást sterilované zeleniny
    celer - součást sterilované zeleniny
    mrkev - 3% hm., součást sterilované zeleniny
    hrách - 2% hm., součást sterilované zeleniny
    jedlá sůl
    koření
    4 E211 - Benzoan sodný
    3 E202 - Sorban draselný

    * originalni receptura se muze krajove lisit
    ** vlassky salat karlova koruna

  • 28. 4. 2015 0:00

    - (neregistrovaný)

    Jasně blbe, vlašák za 90. Na tvém místě bych se nechlubil, co máš v palici.
    Zákazník nekupuje pro zcela nepřijatelnou kvalitu. Ale vždycky se nějaký blb najde, co zamečí "to není vina výrobců,ale zákazníků". Ba i naučenou frází odblekotá "Když chtějí vlašák do 90 Kč/Kg tak se nesmíme divit,"

  • 28. 4. 2015 11:18

    tom (neregistrovaný)

    To bude asi nakej Baviš jako ten Babiš co pobavil když se ho v TV ptali proč vyrábí srajdy tak se bránil, že to tak objednává obchod/zákazníci kdyby chtěli dražší, že udělá kvalitnějc... krátce na to vyšel Dtest DRAHÝCH salámů a Babišův "uherák" exclusive edition (ze všech testovaných NEJDRAŽŠÍ) byl nejošizenější totálně propadl...

  • 28. 4. 2015 11:18

    tom (neregistrovaný)

    navíc chuťově nejhorší...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).