Názor k článku Jak dosáhnout, aby chleba vydržel 14 dnů od AAA - Jste krásný důsledek toho, co tomu článku vytýkám....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 2. 2015 21:01

    AAA (neregistrovaný)

    Jste krásný důsledek toho, co tomu článku vytýkám. Samozřejmě že je rozdíl mezi rakytníkem a kys. askorbovou z továrny. Ale není rozdíl mezi kys. askorbovou a jednou ze složek rakytníku, kys. askorbovou.

    V článku se popisuje, že přírodní kdesi cosi má lepší výsledky než tovární kdesi cosi. Jenže ono to kdesi cosi je vždy stejné, rozdíl je v procesech okolo a v různých dalších látkách. Jenže takhle to článek nepodává. Stejně jako vy to motáte dohromady.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).