Názor k článku Jak může být v uzenině 150 % masa? od Tomáš Marný - ... jak může být v uzenině 54% masa...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 7. 2016 12:04

    Tomáš Marný

    ... jak může být v uzenině 54% masa a zbytek vody a chemikálií, jako v tomhle estébáckém hnusu:

    UZENÁ KÝTA BEZ KOSTI 1/2 . Masný výrobek tepelně opracovaný. Složení: Vepřové maso 54%, pitná voda, jedlá sůl, bramborový a modifikovaný škrob, stabilizátory E250, E451, zahušťovadlo E407, antioxidant E301, barvivo E120, vepřová bílkovina, kultura mléčného kvašení, aroma. Obsah soli max.3%. Vakuově baleno. Po vybalení spotřebujte do 3 dnů. Skladujte při teplotě od 1°C do +5°C. Výrobce: Kostelecké uzeniny a.s., 588 61 Kostelec 60, Česká republika

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).