Jak na domácí zmrzlinu?

22. 7. 2016

Sdílet

Nemusí vyjít levněji než zmrzlina z obchodu, ale určitě bude chutnější, voňavější a přesně tak sladká, jak budete chtít. Připravte si tři druhy zmrzlin, podle našich receptů.

Koupit dnes v obchodě zmrzlinu, která není vyrobená z rostlinného tuku, není pomačkaná a přemražená, je mnohdy úkol nadlidský. Však jsme vám nedávno ukázali galerii toho, co našla inspekce v obchodech Zmrzlinu? Ani snad ne.

A to ani nemluvíme o tom, že takové zmrzliny bývají plné ingrediencí, o kterých se vám ani nesnilo (a ani snít nechce). Chcete smetanu, ale většina zmrzlin obsahuje místo smetany kokosový tuk, chcete jen ovoce a vodu, ale do každého správného ovocného nanuku patří kus prasete. Udělejte si doma něco, co bude vonět, chutnat a fantasticky vypadat, udělejte sobě domácí zmrzlinu. Nabízíme hned tři recepty, na bazalkovou zmrzlinu, na matcha zmrzlinu a na zmrzlinový dort.

Zdroj: blog.kitchenaid

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).