Odpadlo:
- zoufalé pohledy dětí nad talířem svíčkové - ve smyslu opravdu to musím sníst?
- prosby dietářů, bezlepkářů a dalších do kuchyně o změnu jídelníčku
- nespokojenost některých rodinných příslušníků s výběrem jídla, protože tohle přece oni nejí a nevěsta jim výběr jídla udělala naschvál
- hloučkování hostů jen podle rodin, vedle kterých seděli. U rautu se nenásilně seznámili všichni.
- překvapení na účtu. Pokud si host z rautu nevybral, platil objednávku ze svého (hosté si podle číšníků sami zaplatili pouze 2 kávy - turka, protože na rautovém stole byl jen stroj na espresso)
Program:
polévka (společná pro všechny), raut, později odpoledne dort.
Raut byl obsluhovaný, teplý s grilem, zeleninou, čokoládovou fontánou ... a studený včetně zákusků a zmrzliny, a alko i nealko nápoji v množství předpokládaném pro celou dobu hostiny.
Nespotřebované a neotevřené nápoje nebyly zaúčtovány. Množství jídla bylo odhadnuto přesně, spíše menší porce, takže zbytky nebyly významné, cca 5-10% od každého jídla. Maso na gril došlo dříve, tak restaurace vydala dalších 20 porcí na gril po dohodě (v restauraci se běžně griluje).
Na svatbě bylo 55 hostů. Z prostorových důvodů byla svatební tabule v jedné místnosti a 10 metrový raut a taneční plocha v přilehlé místnosti.
Bonus navíc:
děti ještě dlouho mluvily o tom, jak si na svatbě dávaly nezvyklé kombinace, jako hranolky s čokoládou z čokoládové fontány, případně jak se přecpaly zmrzlinou... Špatně ale nebylo nikomu. :-)