Názor k článku Jak na moderní svatební menu? Spojte oběd s rautem od Petr - Odpadlo: - zoufalé pohledy dětí nad talířem svíčkové -...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 6. 2017 9:02

    Petr (neregistrovaný)

    Odpadlo:
    - zoufalé pohledy dětí nad talířem svíčkové - ve smyslu opravdu to musím sníst?
    - prosby dietářů, bezlepkářů a dalších do kuchyně o změnu jídelníčku
    - nespokojenost některých rodinných příslušníků s výběrem jídla, protože tohle přece oni nejí a nevěsta jim výběr jídla udělala naschvál
    - hloučkování hostů jen podle rodin, vedle kterých seděli. U rautu se nenásilně seznámili všichni.
    - překvapení na účtu. Pokud si host z rautu nevybral, platil objednávku ze svého (hosté si podle číšníků sami zaplatili pouze 2 kávy - turka, protože na rautovém stole byl jen stroj na espresso)

    Program:
    polévka (společná pro všechny), raut, později odpoledne dort.
    Raut byl obsluhovaný, teplý s grilem, zeleninou, čokoládovou fontánou ... a studený včetně zákusků a zmrzliny, a alko i nealko nápoji v množství předpokládaném pro celou dobu hostiny.

    Nespotřebované a neotevřené nápoje nebyly zaúčtovány. Množství jídla bylo odhadnuto přesně, spíše menší porce, takže zbytky nebyly významné, cca 5-10% od každého jídla. Maso na gril došlo dříve, tak restaurace vydala dalších 20 porcí na gril po dohodě (v restauraci se běžně griluje).

    Na svatbě bylo 55 hostů. Z prostorových důvodů byla svatební tabule v jedné místnosti a 10 metrový raut a taneční plocha v přilehlé místnosti.

    Bonus navíc:
    děti ještě dlouho mluvily o tom, jak si na svatbě dávaly nezvyklé kombinace, jako hranolky s čokoládou z čokoládové fontány, případně jak se přecpaly zmrzlinou... Špatně ale nebylo nikomu. :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).