Názor k článku Jak poznat dobré pomelo? Těžko od Pavel - Jenže když člověk nezná technologii pěstování a zpracování...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 11. 2012 7:09

    Pavel (neregistrovaný)

    Jenže když člověk nezná technologii pěstování a zpracování nějaké plodiny, těžko posoudí, jestli je to opravdu špatně.

    Když jsem byl v Indii, tak mě překvapilo, že i ten, komu roste papaya na zahrádce, ji trhá nezralou, pak ji zabalí na tři neděle do novin, a teprve potí ji jí. A nemusíme chodit až do Indie. Moje teta z vesnice trhala rajčata zásadně zelená (když už začala světlat) a nechávala je dojít za oknem (na zahrádce by jí shnila dříve, než by úplně dozrála, holt na to nesypala žádné pesticidy). Třeba je pomelo podobný případ.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).