Názor k článku Deset tipů, jak poznat hospodu, kde se točí „bezbohá sprostota“ od John S - Pivo točit najednou po skle? haha. to je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 8. 2012 23:20

    John S (neregistrovaný)

    Pivo točit najednou po skle? haha. to je klasickej zlozvyk, hlavně velkejch měst, kde se jede "na rychlost". a to že to propagujou i pivovary je daný nejvíc tim, že "říz" se dělá COčkem, takže když se točí z vejšky, tak vyprchá, jenže tak to má bejt, já nechci bublinky, já chci pivo proboha. Pivo má mít říz z chuti, ne COčka, pak si člověk dá 5 a jediný co je, tak že brká o sto šest....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).