Názor k článku Deset tipů, jak poznat hospodu, kde se točí „bezbohá sprostota“ od Jakub Šrubař - Zvláště poslední bod mě velmi pobavil, pominu-li "točení...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 8. 2012 2:21

    Jakub Šrubař (neregistrovaný)

    Zvláště poslední bod mě velmi pobavil, pominu-li "točení piva". Jsem rád, že čepuji a točení přenechám jiným. Jinak poslední bod mě rozesmál, jako nikdy. Ještěže ta čerstvá, neunifikovaná, "piva" v sobě mají maltózový sirup, cukr, nebo stabilizátory:o)) Nejen pro to budu vděčný za "unifikaci":o))) V tomto článku jsou velké pravdy, ale nejen díky poslednímu bodu vyjde jakožto BEZBOHÁ SPROSTOTA!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).