Názor k článku Jak přežít v nóbl restauraci od Voy - Takovou snusku nesmyslu uz jsem opravdu dlouho necetl....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 9. 2010 16:46

    Voy (neregistrovaný)

    Takovou snusku nesmyslu uz jsem opravdu dlouho necetl. Asi neni nahoda, ze tam neni uvedena jedina informace, ktera by mohla vest k identifikaci daneho podniku – nemam pochyb, ze si to nekdo cele vymyslel. Kola v cene nekolika litru plzenskeho piva, vazne jste me pobavili. Smula, ze kamarad zavolal az kdyz autor v te restauraci sedel a pak uz tam musel zustat, vazne dojemny pribeh.
    Tohle by se v nektere z nej prazskych restauraci (nektere uvedl Viktor, napr. Allegro, La Degustation nebo treba Alcron) nejspis nikdy nestalo. Pokud nekdo ma pocit, ze mu dava cisnik najevo pohrdani, byva to vetsinou hlavne v jeho vlastni hlave. V hlave hosta, ktery se neciti v prostredi luxusni restaurace jako ryba ve vode (coz je jiste pochopitelne) a ze sveho vlastniho pocitu nejistoty vini vsechny kolem, tedy hlavne personal.
    Pokud nekdo nerozumi jidelnimu listku jiste mu obsluha poradi, ale samozrejme neni na miste mozne vyresit vse. Pokud se jako host nevyznam v zakladni kulinarske terminologii a pouzivani slov jako posirovat nebo blansirovat povazuji za skryty utok na svou inteligenci, tak tam ani nejlepsi cisnik nic nezmuze.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).