Vlákno názorů k článku Jak přežít v nóbl restauraci od Viktor Janiš - To dá přece rozum, že ve správné luxusní...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 9. 2010 15:49

    Viktor Janiš (neregistrovaný)

    To dá přece rozum, že ve správné luxusní restauraci musíte trpět hlady, dostat nedochucené jídlo a zaplatit obnos, který se podobá rozpočtu ministerstva obrany. Tak to má být, to je nejlepší kšeft, tam se zákazníci moc rádi vracejí.
    Ledaže by ne. Ledaže by tenhle článek by recyklátem hospodských předsudků & tlachů, naprosto nezakotvených v realitě. Kdyby byl autor co k čemu, prozradil by aspoň, kde se tak špatně najedl. Ta schválně: Allegro, La Degustation, Terroir? Pochybuju, opravdu pochybuju; opravdu to působí, jako by si to autor vycucal z prstu. Ale co čekat od člověka, který vaří dle Babicy, že.

  • 3. 9. 2010 15:57

    janne (neregistrovaný)

    Myslim ze jste to trefil presne. Clanek je vymysleny, historce s „pritelem“ by neuveril ani nejvetsi hltac urban legends. Myslim, ze clanek mel byt jakoze vtipny, ale povedl se presne opak a je presne tou trapnou snuskou post-socialistickych hospodskych tlachu a klise. Tohle neni ani na tu nejokurkovatejsi sezonu. Minimalne sefredaktor by to mel videt.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).