Názor k článku Jak se neseknout a poznat dobrou pálenku od jahdal - Tož poslůchajte vy chytrolíne,asi z nejakéj vysokéj školy,výmyslama...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 12. 2014 21:25

    jahdal (neregistrovaný)

    Tož poslůchajte vy chytrolíne,asi z nejakéj vysokéj školy,výmyslama o tom kolikrát máme destilovat,co je úkap,dokap a jak má vypadat dobrá slivovica,tým možete krmit akorát tech co kupujú gořalku v obchodech,u nás každý ví jak sa sa pálí,kolem 52℅dycky,co je to dolévání lihu?To bych nevzal do huby,kůsek cukru sa mosí dat aj do slivovice,tak2-3kila na 100neuškodí a destilovat víc jak 3x?A kde veznete zpátky tu vůni?Kolikkráť jse pálil?U nás kde sa pálí sú takové chytré názory enom k smíchu!Stavte sa negdy ochutnat,u nás sa neotrávíte,my nejsme chemici! :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).