Názor k článku Jak se neseknout a poznat dobrou pálenku od moravak - přesně tak ,jen souhlasím, ,dobrá ,kvalitní slivovice se dá...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 1. 2015 21:47

    moravak (neregistrovaný)

    přesně tak ,jen souhlasím,
    ,dobrá ,kvalitní slivovice se dá vypálit,chce to trpělivost a nic neuspěchat.
    Letos, jak bylo divoký počasí,špačci se též činily ,tak se opravdu povedla.Pěkně nechat uzrát ovoce,do kvasu dávat zralé,neplesnivé plody,trošku cukru,nechat v klidu kvasit,a až příjde čas,pomalounčku vypálit,nespěchat

    Jináč u mě ,ze 4 trnek bylo cca 90 kg kvasu,nic moc si řeknete.Ale.3 měsíce kvašení,a nateklo toho 15 litru v 52%,a řeknu vám, že se ženské po ní mohou utlouct. Na jazyku nepáli, v žaludku hřeje.a to ju můžete převalovat jak dlouho chcete.
    Chlapy si stěžují,že je to voda

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).