Jeli jsme se podívat, jak se pečou biosušenky

Sdílet

 Autor: Vitalia.cz/Kateřina Čepelíková
FOTOGALERIE: Jak vypadá zákulisí biopekárny, kde se obejdou bez přídatných látek, sladidel a konzervantů? Podívejte se do jedné z hrstky výroben, kde znají a používají pravá vejce.

22. září 2012 přivítala biopekárna Zemanka ve své výrobně všechny, kteří chtěli nahlédnout „pod pokličku“ oblíbených krekrů a sušenek. Děti si vykrájely a originálně zabalily vlastní biosušenky a ostatní ochutnávali z více než dvaceti druhů slaného i sladkého pokušení. Pojďte na exkurzi i vy, alespoň do naší fotogalerie:

Přečtěte si rozhovor: Otec nemoci neznámý, matkou je vždycky strava,říká Hanka Zemanová. Pro Biopekránu Zemanka vymýšlí originální recepty a právě chystá úplně první kolekci bio vánočního cukroví.

Autor článku

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).