Vlákno názorů k článku Jak se vyrábí párky od Standa - ...výrobky z Kosteleckých uzenin dobré, jenže pak se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 1. 2015 12:11

    Standa (neregistrovaný)

    ...výrobky z Kosteleckých uzenin dobré, jenže pak se to nejen hodně zhoršilo, ale i hodně podražilo. V "hovězím mase ve vlastní šťávě" už dávno nejsou kousky opravdového masa, ale jakási břečka. Mnou kdysi oblíbený Hermín dnes stojí 450 Kč/kg, ale nedá se to jíst. Párky nekupuji, co jsem po nich po opečení "potupně vrhnul". Prostě už několik let se této značce raději vyhýbám.

  • 17. 1. 2015 22:06

    send (neregistrovaný)

    Kostelecké uzeniny. Proč se přidávají do klobásek kosti? Kostelecké uzeniny Vám poškozují Váš chrup. Oprava chrupu něco dnes stojí. Nebo snad kosti dokáže náš trávicí systém zpracovat? Kosti nemá na svém jídelníčku ani náš pes - německý špic.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).