Názor k článku Jak se vyznat v nabídce chlebů v obchodě od Kateřina Čepelíková - Dobrý den, vezmu to popořadě: 1. V obchodě Albert na...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 2. 2019 11:50

    Kateřina Čepelíková

    Dobrý den,

    vezmu to popořadě:
    1. V obchodě Albert na Chodově mají v pekárenském sortimentu na tři sta položek, my jsme fotili jen opravdu zlomek toho, co v Albertu nabízejí. Na fotografiích z obchodu je zejména v textu zmiňované pečivo z černých boxů, které je rozpečené. Proto nese toto povinné označení.
    2. V modré přepravce na fotografii není těsto, ale semínka, v nichž se po zpracování jeden z druhů chleba obaloval. Pracovníci na úvodní foto nemají jinou techniku téhož. Pán chystá bochánek, z něj pak pracovnice vedle něj válí váleček, který míří do ošatky ke kynutí. Paní naproti čerstvě odebrala odvážený kus těsta a chystá se ho zpracovat v bochánek. (Těsta bylo celkově dvacet kilogramů.)
    3. Prsten pracovnice na ruce má, interní předpisy neznám, ale dá se předpokládat, že by je mít neměla.
    4. Černý batoh je batoh našeho fotografa, odložil ho stranou, aby nepřekážel.
    5. Pozvat si figurant a domluvit s Albertem, aby ve své pekárně nechal cizí lidi připravovat těsto a koulet, válet a péct chleby, je trochu divoká představa, přece jen bylo pro náš server snazší nafotit běžné pracovníky pekárny v Albertu při jejich každodenní činnosti.

    Kateřina Čepelíková
    Vitalia.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).