Hlavní navigace

Názor k článku Jak si domů nezavléci štěnice z hotelu nebo dopravních prostředků od Trident - Pro potvrzeni nakazy doporucuji lakadla na stenice -...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 11. 2023 15:03

    Trident

    Pro potvrzeni nakazy doporucuji lakadla na stenice - bacha neni to prevence. Jen potvrzeni jestli se jedna o stenice.

    Tez existuji ruzne pripravky do zavazadel pro odlakavani stenic.

    Po prichodu z hotelu domu doporucuji dat cele zavazadlo do pytle, boty dat do mrazaku a jit okamzite do sprchy/vany/od­delene garaze/pristavby kde dat obleceni do pytlu, zavazat(klidne dva do sebe. Po celkovem umyti v vzit si na sebe obleceni nezavadne z domova. Pak okamzite mrazit a prat vsechno. Pytle dat co nejdal od lidi a loznic.

    Rada s pranim na 60 je nanic, protoze spousta obleceni ktera se ma prat na 30-40 tohle neprezije uz po prvnim prani. Alternativa je vymrazeni v mrazaku po cely tyden.

    Vymrazeni funguje treba i na nemovitosti kterou nechavate umyslne zcela bez vytapeni - napr. horske chaty. Ale uz bacha na sklepy kde je stabilni teplota. Stenice tam v pohode preziji.

    Pokud ale nakaza je velka, nema cenu se s tim trapit a lepsi zavolat odborniky. Pripravte se ale na pytlovani pradla a rozdeleni bytu na bezpecnou a zamorenou zonu vcetne obleceni.

    6. 11. 2023, 15:04 editováno autorem komentáře

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).