Názor k článku Jak si koupit pořádný sýr a vyhnout se podvrhům od Jarda_P - Nivu krajenou z bloku jsem prave zkuil a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 2. 2013 20:12

    Jarda_P

    Nivu krajenou z bloku jsem prave zkuil a od te doby bych se ji nedotkl ani petimetrovym bidlem. Je to sice uz par let a je mozne, ze zlepsili kvalitu, ale kdyz treba uvazim rozdil mezi parmezanem a jeho ceskou napodobeninou, tak bych na to moc nespolehal. Uz proto, ze roquefort je z ovciho mleka.

    BTW, je zajimave, ze baleneho roquefortu a jeho cetnych zahranicnich napodobenin z kravskeho mleka se problem s balenim netyka. Tak nevim, kde soudruzi z NDR udelali chybu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).