největší server o zdraví
Zdraví
Jídlo
Dieta
Psychologie
Testy
Nemoci
Podcast
Kalkulačky
Těhotenská kalkulačka
Ovulační kalkulačky
BMI kalkulačka
BMI kalkulačka pro ženy
BMI kalkulačka pro muže
Hledat
Vitalia.cz
»
Jídlo
»
Bio a fair trade
»
Jak vzniká bio hovězí: Cesta masa od býka po steak
»
Názory
»
Názor
Názor k článku
Jak vzniká bio hovězí: Cesta masa od býka po steak
od Jan Potůček - Salát při řezání a krájení netrpí?
Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
20. 9. 2009 21:26
Jan Potůček
Salát při řezání a krájení netrpí?
Zobrazit celé vlákno
PODCAST: Vycvičit se dá i bolest vystřelující ze zad do nohy
PODCAST
ČLÁNKY DO MAILU
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).
Povolit
Ne, děkuji