Názor k článku Jak vzniká bio hovězí: Cesta masa od býka po steak od nax - tak tohle byl spis popis, ktery mi prijde...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 9. 2009 15:15

    nax (neregistrovaný)

    tak tohle byl spis popis, ktery mi prijde strasne fajn a jsem za takovy pristup rad. Bezna jatka jste asi nikdy nevidela ze?

    Ja osobne nakupuji taky „bio“ maso, i kdyz tu nalepku nema. Je to soukromy zemedelec, ktereho znam. Vim jak jeho zvirata ziji – pohromade, venku, ciste pristresi. Temer po cely rok maji volny vychod ven a velkou pastvinu. Jsou porazena humane a bez stresu. Bio nalepku ale nema, vypravel mi neco o buzeraci statniho aparatu, korupci atd. Prodava pro par svych znamych. Maso od nej je levnejsi nez nejlevnejsi v super-hyper-marketech a mam jistotu, ze se zviretem bylo nakladano humane.

    Jsem za rozvoj takovych hospodarstvi rad, protoze narozdil od vas, jsem „bezna“ jatka v cechach zazil :(

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).