Názor k článku Jaké mléko „dojí“ mlékomaty? od sam - Měl jsem tu čest ochutnat mléko z mlékomatu. (Praha...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 5. 2010 21:57

    sam (neregistrovaný)

    Měl jsem tu čest ochutnat mléko z mlékomatu. (Praha Hostivař). Žádná smetana se na povrchu ale netvořila, a chuť průměrná, takové obyčejné krabicové červené. Zkrátka mi nikdo nevymluví že nebylo odstředěné. Asi si myslí že Pražák je blb, který nic nepozná a zkonzumuje vše, jen když zaplatí. Jako dítě jsem mléko přímo od krávy pil (samozřejmě až poté co ho teta převařila), mohu říct že chutnalo úplně jinak a se smetanou na povrchu. To se tou předraženou břečkou z pražského mlékomatu opravdu srovnat nedá.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).