Měl jsem tu čest ochutnat mléko z mlékomatu. (Praha Hostivař). Žádná smetana se na povrchu ale netvořila, a chuť průměrná, takové obyčejné krabicové červené. Zkrátka mi nikdo nevymluví že nebylo odstředěné. Asi si myslí že Pražák je blb, který nic nepozná a zkonzumuje vše, jen když zaplatí. Jako dítě jsem mléko přímo od krávy pil (samozřejmě až poté co ho teta převařila), mohu říct že chutnalo úplně jinak a se smetanou na povrchu. To se tou předraženou břečkou z pražského mlékomatu opravdu srovnat nedá.
Na mléce z mlékomatu v Brně (v Novém Lískovci) je smetánky celkem dost i chuť přijatelná. Jen doufám, že to tak bude dál a nestane se to co popisujete v Praze. Hodně let jsem čekal, až si konečně budu moct ve městě koupit obyčejné kravské mléko.
Ale je fakt, že si dokážu představit scénář, kdy nenažrané mlékárny začnou bojovat s mlékomaty tak, že je začnou taky provozovat. A začnou do nich postupně dávat svůj blivajz. Případně že začne tímto způsobem vydělávat nějaký vykutálený provozovatel mlékomatů. Opravdu bych to nechtěl. Z mlékomatu kupuji mléko proto, že je to mléko. Kdyby tam byl blivajz z krabice, to si rovnou můžu koupit tu krabici. Mám to do obchodu mnohem blíž než k mlékomatu.
to je možné, v praze je prostě více vychcánků, takže by mě vůbec nepřekvapilo, že první šizené bude v praze..
je taky možné, že to je dílo nějakého řetězce a chtějí poškodit pověst, ale to vůbec nevadí, zemědělci se tomu ubrání v pohodě – bude prostě na netu mapka s prověřenými automaty a lidé si tam sdělí zkušenost a svůj automat s pravým mlékem si najdou