Názor k článku Prodejci tají nebo neznají složení chleba. Víte, co vlastně jíte? od Jarda_P - No vidite je, lumpy. Takze typicky chleb byl 2...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 10. 2011 10:02

    Jarda_P

    No vidite je, lumpy.

    Takze typicky chleb byl 2 dny stary a byl k jidlu. Byl k jidlu po radu dni a pri trose dobre vule i po radu tydnu. Dnes je cerstvy a k jidlu kolikrat neni, druhy den je to casto jiz naprosty hnus. Zkysne, zgumovati... Fuj. Chapu, ze predpis o minimalnim stari chleba 2 dny je dnes neudrzitelny pri tom, jakou kvalitu dnes pekari predvadeji a mam obavy, ze clovek z doby pred nekolika sty lety by dnesni chleb ani na vidle nenapichl, nebyl-li by k tomu nucen silnym hladem.

    BTW, muj otec znal po valce pocetnou rodinu, ktera pekla chleba jednou za mesic. Velike kulate bochniky, ktere i za mesic byly stale pozivatelne.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).