Názor k článku Prodejci tají nebo neznají složení chleba. Víte, co vlastně jíte? od Jarda_P - To patrna ano, ale dokumentuje to skutecnost, ze...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 10. 2011 13:22

    Jarda_P

    To patrna ano, ale dokumentuje to skutecnost, ze chleba musel byt jine kvality, kdyz i po tak dlouhe dobe byl jeste k jidlu. Kupte si dnes chleba a zkuste ho po trech tydnech ohlodavat.

    BTW, takovy chleba byl lahudkou alespon cerstvy, coz dnes neni. Mama se svym bratrem byla svoji matkou posilana k Princovi pro chleba a byl tak dobry, ze cestou domu ho kolikrat snedli i pulku. A jak napsal Hrabal, kdyz takovy chleba pekli, vonel na tri kilometry. Dnes nektere pekarny spise i neprijemne pachnou.

    Nevim, jestli jste nekdy ochutnal chleba peceny soukromnikem v peci na drevo. Ja kdysi ano, ve Svinarich u Prahy, kde jdysi jeste prezival samovykuristujici kapitalista a pekl poctivy chleba. Moc let mi tehdy nebylo, ale i tak se na ten chleba pamatuji. Stal totiz za to.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).