Názor k článku Jídlo na českých horách: od blbouna po hranolky za 130 korun od h4x0r - Zajímalo by mě, zda má autorka zkušenost z...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 1. 2018 16:48

    h4x0r

    Zajímalo by mě, zda má autorka zkušenost z kuchyně v horském podniku nebo se jen ráno probudila po romantickém snu a hned to hodila na papír.

    Borůvkový knedlík na horách = ve většině případů polotovar z Makra ohřátý v páře, v horším případě v mikrovlnce

    Kulajda s místními houbami = polévka z polotovaru, která místní houby neviděla ani na svém obalu

    chleba se škvarkama a cibulí = chleba z Kauflandu s pomazánkou odtamtud

    Pokud nejedete skutečně do hotelu, který je kuchyní vyhlášený a řešíte horské boudy a podniky, pak skutečně zapomeňte na nějaké "pstruhy z místních sádek", "borůvky a houby z místních lesů" apod.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).