Názor k článku Jídlo pro děti v restauracích: není z čeho vybírat od Trident - Hlavne take znalosti kucharu kdyz uz mas kvalitni...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 2. 2015 13:42

    Trident (neregistrovaný)

    Hlavne take znalosti kucharu kdyz uz mas kvalitni suroviny.

    V ceskych restauracich se mi stava ze na kasi je vybran nevhodny typ brambor a slehanim z ni udelaji bramborovou <nechutna vec>. Tradicni kase ma byt neco mezi jemnym pyre a stouchanymi brambory. Ma drzet tvar a ma jit rozsekat nozikem. Malinke hrudky nejsou na skodu. Hlavne nemixovat! Nema to byt bleda nechutna vec misto ktere byste si nejradsi dali jen ty brambory.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).