Máme rok a půl staré dítě a od těch různých vydřiduchů jsme jsme koupili přesnídávek, co by se dalo na prstech obou ruk spočítat. Jakmile měl být malý přikrmován, s manželkou jsme si vyhradili jeden celý den na přípravu masozeleninových a ovocných přesnídávek. Zavařovací hrnec jel non stop 12 hodin, my taky, ale vyplatilo se to po všech stránkách. Malý sní bílý jogurt i domácí stravu, a to, co jsme ušetřili, se dá počítat do tisíců. Pro autora článku mám návrh: někdy se podívejte na problematiku kojeneckých vs. kohoutkových vod. Když se malý narodil, manželce v nemocnici řekli, že zrovna v naší obci není voda vhodná pro kojence. Zkusil jsem zjistit víc: na základě ČEHO a JAKÝCH výsledků to sestra tvrdí. Nestačil jsem se divit. Volal jsem "naši" vodárnu, kde mi řekli, že žádné směrnice pro koj. vodu, jako za totality, neexistují. Tak jsem se podíval, co by voda pro kojence (příp. téměř) neměla obsahovat: problémem jsou dusičnany, dusitany, sodík, tvrdost, bakterie ad. DLE AKTUÁLNÍHO LABORATORNÍHO ROZBORU BYLA NAŠE VODA NEJEN V NORMĚ, ALE PROBLEMATICKÉ SLOŽKY BYLY HLUBOKO POD NORMÁLEM, PŘÍP. NEEXISTOVALY. Malému jsme tedy bez obav dávali vodu přímo z kohoutku a je zdravý jak řípa. Tak mám dojem, že koj. voda je další útok "výrobců" bal. vod ve spolupráci se zdrav. zařízeními na rodičovské peněženky.