Názor k článku Jogurty v kelímku, ve skle, nebo domácí? od Jiří - Jogurty v kelímku se dělí na ty, které...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 12. 2010 12:20

    Jiří (neregistrovaný)

    Jogurty v kelímku se dělí na ty, které se do kelímku plní až po uzrání - to je většina jogurtů, a musí se do nich přidávat škrob - a na ty, které zrají v kelímku (vím jen o Hollandii a pochopitelně o skleničkových), ty jsou bez škrobu a chutnají lépe. A ještě jeden dobrý poznávací znak: Dobré ovocné jogurty mají ovocnou složku nepromíchanou, na dně. Můžeme tak ochutnat a poznat, že ten čistý jogurt nad tím chutná opravdu jako jogurt. U těch už promíchaných jsou dost na pochybách, jak by ten samotný jogurt chutnal.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).