Tak myslím, že bolestivé to až tak asi není, když dostane ránu přímo mezi oči, která způsobí okamžitou smrt.. Pokud se vám to zdá kruté, tak se podívejte jak se musí zabíjet kuřata(a to jsou ještě mladá!), prasata, krávy, koně.. A taky nezapomeňte, jak loví ostatní živočichové svoji kořist. To, co děláme s kapry je tedy naprosto normální. Prostě buď zemřeme my nebo oni, tak si vyberte.
Bud zemreme my, nebo oni? No nevim, ja jsem na Vanoce jeste nikoho nezabil a porad jsem tady, tak doufam, ze to vyjde i letos :)
Jinak k tem tradicim, co byly zmineny v clanku: tady na sever od Alp neni prakticky nic skutecne tradicni, zdejsi kmeny barbaru se pouze prizpusobuji modnim vlnam pokrocilejsich civilizaci (bez ohledu na to, ze obcas nekterou z nich znici). Ve zlatem veku antiky se jedl pouze chleb, ovoce a zelenina (vse zapijeno vinem). Barbarskou kuchyni poznate spolehlive podle toho, ze v ni kvici nejake vrazdene zvire.
Ve zlatém věku antiky jedli lidé skopové maso (ovečky a jehňátka), voly (to byli býci, které již v dětství připravili o pohlavní žlázy – tak jako dnešní milovníci upravují kočičky a pejsky pro život v lidské domácnosti), drůbež (slepičky, kuřátka, kachňátka) a občas se věnovali i rybolovu a jiným lovům.
To však byla antika…
Vyvrcholilo to až v úpadkovém Římě, kde kuchaři soutěžili, komu vydrží upravované (zvláště opékané) zvířátko nejdéle živé… No fuj!!!
Zlatí řezníci a zabijáci dnešních dnů!
To ale mluvite o uplne jine dobe a miste. Doporucuji doplnit si informace treba v http://scienceworld.cz/…ci-rima-5292