Já ji taky dvakrát nemusím, co si jí a dělá doma v soukromí mi je srdečně jedno, i když hlásá dokonalost. Je to její věc.
V jediném však s touto dámou souhlasím – je mi zle z kvality potravin v obchodech a návrat k trhům a farmařům by byl moc fajn. Přinejmenším by tak zvítězil rozum, regionální cítění, a nakopal by se zadek těm vydřiduchům ze zahraničí.
Mně je naopak paní KC z rozhovoru sympatická, žádné televizní ani hvězdé manýry u ní vážně nevidím.
Je dobře, že mluví o mizerné kvalitě potravin, líbí se mi i její přístup k pacientům.
Jen tomu tempu bych taky nestačila, jak říká doktor Hnízdil. Ani bych to radši nezkoušela.
Přeju jí, aby tu do těch 95 opravdu byla, a zdravá.
To ma pani Cajthamlova pravdu. Proto nez si zkazime zaludek, mrknete na zdravy shop: http://eshop.farmax.cz
Za éry socialismu, pokud si pamatuji, nebyla nic moc obalová technika ani reklama,nic moc sortiment, ale neznali jsme emulgátory, protispékavé látky, éčka, škroby,karamely, zahušťovadla, maltodextriny, ochucovadla, protispékavé lázky apod. sr.....Max. tu byl chemický vitacit, šumáky, ale to byla spíš výjimka. A halvně převládaly domácí potraviny. P.B.
Až doktoři přestanou zatloukat, že jídlo se zdravotním stavem nesouvisí, také se lidstvo posune hodně kupředu.
Jeden maličký příklad z tisíců: léčba epilepsie http://www.csfd.cz/film/1-predevsim-nikomu-neublizim/
Takový malý obrázek, jak to chodí, když se lidé drží ve tmě a odpírají se jim alternativní informace.