Až na to, že nepoznáte, kolik dalších chlebů ten plesnivý "nakazil" - jen to na nich zatím není vidět.
A to, že kupujete rozpékané pečivo, vůbec nemusíte poznat, protože to prodejce nemusí uvádět - alespoň prozatím (více http://www.vitalia.cz/clanky/kvalita-dopekaneho-peciva/). Tak i proto se to řeší.
No jasne, ono je to tak jednoduche. Poznate pecivo pripravene z polotovaru, dopekane pecivo, rozpekane pecivo?
Dalsi vec. Neco je plesnove, tak sahnu po tom co je vedle, to bude do zajista v poradku.
Zakaznik nema sanci zjistit z ceho a jak se vyrobek pripravil, proto je existuji normy a kontrola.
co je tohle za blabol? jak nema moznost zjistit? kdyz na to prijde tak na ty provozovne zjistite i z jakyho pole bylo obili ze kteryho je, normy s tim nemaji nic spolecnyho.
no a pokud sahnete po chlebu vedle toho plisnaka tak jste hlupak, on je vlastne hlupak co nezna cenu sveho zdravi a penez kazdy kdo v tech super-hyper nakupuje pecivo ci zeleninu misto svyho lokalniho pekare/zelinare/reznika ... lidi jsou liny a umi maximalne prudit, ale aby se starali sami to je ani nehne.