Caffe Pietroso (kamenite), takzet Bakelitoso (bakelitovite) se dela nasledne
Koupi se kilo kafe a namele se. Pak se to ve velkych hrncich povari a naleje do spousty PET flasek na sedimentaci.
Pak se z tech flasek sleje to nad tim logrem a vari se to a vari. A vari a vari. Je treba vetrat nebo doma zacne prset. Slabsi povahy dostanou alergicky zachvat z uvolnovanych aromat. Vsechny periny a bundy doma take zacnou priserne smrdet.
Az to je tak huste ze se to zacina srazet, strci se to do trouby na 120 stupnu. A ceka se hodiny az dny. Kafe si v troube bubla.
Na konec se to vynda a necha vychladnout. Vznikne bakelit. Vyndat se to z toho hrnce da leda tak krumpacem. Stipe se to jak bakelit, lita to po celem byte.
Pokud se to nekomu z toho hrnce podari vyndat muze to jeste rozbit v hmozdiri a presit pres sitko. Tim ziska instantni Caffe Pietroso neboli Bakelitoso.
Chut je nulova. To ma vyhodu, ze se fajnsmekri nemusi prit o to jakou to ma cremu, kick a jake chutove slozky. Chut to nema zadnou (krome sterilni inertni horke). Vuni to nema taky. Zato vsechny textilie doma pak maji roztodivne vune nebo spis smrady.