Názor k článku Káva na devět způsobů, ale espresso je jen jedno od Clock - Caffe Pietroso (kamenite), takzet Bakelitoso (bakelitovite) se dela...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 9. 2013 17:41

    Clock (neregistrovaný)

    Caffe Pietroso (kamenite), takzet Bakelitoso (bakelitovite) se dela nasledne

    Koupi se kilo kafe a namele se. Pak se to ve velkych hrncich povari a naleje do spousty PET flasek na sedimentaci.

    Pak se z tech flasek sleje to nad tim logrem a vari se to a vari. A vari a vari. Je treba vetrat nebo doma zacne prset. Slabsi povahy dostanou alergicky zachvat z uvolnovanych aromat. Vsechny periny a bundy doma take zacnou priserne smrdet.

    Az to je tak huste ze se to zacina srazet, strci se to do trouby na 120 stupnu. A ceka se hodiny az dny. Kafe si v troube bubla.

    Na konec se to vynda a necha vychladnout. Vznikne bakelit. Vyndat se to z toho hrnce da leda tak krumpacem. Stipe se to jak bakelit, lita to po celem byte.

    Pokud se to nekomu z toho hrnce podari vyndat muze to jeste rozbit v hmozdiri a presit pres sitko. Tim ziska instantni Caffe Pietroso neboli Bakelitoso.

    Chut je nulova. To ma vyhodu, ze se fajnsmekri nemusi prit o to jakou to ma cremu, kick a jake chutove slozky. Chut to nema zadnou (krome sterilni inertni horke). Vuni to nema taky. Zato vsechny textilie doma pak maji roztodivne vune nebo spis smrady.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).