Názor k článku Každý Čech loni snědl čtyřicet kilo chleba za tisíc korun od Heim - Jaké mýty o pečivu máte na mysli? Snad...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 10. 2015 22:03

    Heim (neregistrovaný)

    Jaké mýty o pečivu máte na mysli? Snad že zmrazený polotovar pochází z Číny? Ani bych se nedivil. Je ho dokonce snadnější dovézt než ovoce, protože polotovar se pak peče, tedy nedostatky se krásně ztratí tepelnou úpravou. Znechutí mne, jaký podíl na trhu tvoří pečivo ze zmrazeného polotovaru, fakt hrůza. To, co se sype do mouky, se můžeme jen dohadovat, ale věřím, že se přidává uhličitan vápenatý a vitamin B. Fosfáty jsou samozřejmě v kypřícím přípravku. Další chemické látky pro zlepšení konzistence, barvy, tvaru a chuti jistě nebudou chybět.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).