Já sice úplně nerozumím, jak dokážete dělat oběd zcela bez éček, ale tuto vaši schopnost obdivuji. Akorát si nejsem jist, jestli chci následovat vaši kariéru zombie ... já radši zůstanu naživu a budu v obědu mít takové zvrácenosti jako E300 (vitamín C), E508 (chlorid draselný), E330 (kyselina citrónová) a E270 (kyselina mléčná), což jsou věci, které my živí lidé k přežití potřebujeme. A budu dýchat směs kyslíku (E948) a dusíku (E941); doufám, že vás tím neurazím.
Ostatně bych řekl, že potravina, která je éček zcela zbavená (ovoce bez ovocných kyselin, maso bez kyseliny mléčné a mastných kyselin atd.), musí být produktem chemické přípravy, neboť v přírodě se taková věc nevyskytuje.
Pokud se snažíte říct, že pod některými E kódy se skrývají málo bezpečné látky, tak to děláte velmi nešikovně. Pokud snad opravdu věříte, že máte oběd zcela bez éček, tak je označení "tupec" na místě.