Názor k článku Kdo zastaví blafy v restauracích? Kvalita je kontrolována minimálně od pepé - autore, ty máš dost. takže hygienik se bude...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 3. 2013 13:36

    pepé (neregistrovaný)

    autore, ty máš dost. takže hygienik se bude zaobírat kvalitou pokrmu namísto hygieny přípravy a inspektor čoi zkontroluje míru, váhu a jde domů?

    nechápu, proč napadáš hygieniky něčím, co se jejich práce může týkat maximálně velmi okrajově a čoi chudinka za nic nemůže, protože "kontroluje spíš šizení"

    to je snad chybou čoi. nicméně nevim o tom, že kdy kdo vydal nějakou metodiku jako kontrolovat kvalitu, jak ji objektivně posoudit apod. asi by to nebylo jednoduché, pokud už by vůbec bylo reálné uspět v případném soudním sporu s provozovatelem restaurace. takže ani ta čoi za to tak úplně nemůže.

    přesto, pokud by to mělo spadat do kompetence někoho, tak jedině čoi! plácání o hygieně je ve článku úplně zbytečné.

    tenhle článek je koukám taky pěknej blaf :-ú

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).